طرز تهیه کله گنجشکی لای پلو

از گوشت چرخ کرده گاو تازه یا آب شده استفاده کنید. گوشت چرخ کرده را با کاردک یا چنگال برش دهید. خرده نان ها را هم بزنید، سپس گوشت را در مایکروویو برگردانید و در فواصل 30 ثانیه به پخت ادامه دهید تا پخته شود.

فیلم طرز تهیه کله گنجشکی

با توجه به این تصویر از آشپزخانه آزمایشی آمریکا، تمام چیزی که یک دسته از گوشت چرخ کرده نیاز دارد، یک پاشیدن جوش شیرین و یک جوش مختصر است. جوش شیرین به حفظ رطوبت کمک می کند و از خیس شدن گوشت گاو جلوگیری می کند. در قابلمه را به اندازه ای آب پر کنید که روی گوشت را کاملا بپوشاند.
یک آبکش مخصوص مایکروویو را در وسط کاسه قرار دهید، سپس گوشت چرخ کرده را در مرکز آبکش قرار دهید. با آن انچیلادا یا لازانیا درست کنید یا به سس اسپاگتی اضافه کنید. فراموش نکنید که بسته ها را با محتویات، تعداد و تاریخ برچسب گذاری کنید.

طرز تهیه کله گنجشکی شیرازی

این یک روش عالی برای پختن لوبیا و مانگوس است. آنها بسیار خوشمزه هستند و به راحتی تهیه می شوند. 🙂 این روش مورد علاقه من برای تهیه لوبیا مانسی است. به همین دلیل بهتر است پیاز را زمانی که از پوست خارج می شود، بپزید.
معمولاً از گوشت خوک یا گاو تهیه می شود و اغلب در تابه یا فر پخته می شود. برخی از مردم معتقدند که گوشت چرخ کرده باید قبل از پختن قهوه ای شود تا لطیف تر و خوش طعم تر شود. برخی دیگر احساس می کنند که اگر از قبل آن را سرخ نکنید، آنچنان بر طعم آن تأثیر نمی گذارد. وقتی داغ شد، گوشت را در ماهیتابه قرار دهید و با قاشق چوبی یا کفگیر ضد حرارت بپزید تا همبرگر در حین پخت به قطعات یکدست تقسیم شود تا زمانی که دیگر صورتی نشود. … حرارت را کم کنید، در تابه را بپوشانید و به مدت ۵ تا ۸ دقیقه یا تا زمانی که بیشتر مایع تبخیر شود، بپزید. وقتی گوشت چرخ کرده را در سس می پزید، پختن آن زمان می برد.
از سوی دیگر، زمان پخت طولانی برای پخت و پز می تواند منجر به از دست رفتن ویتامین های B، مواد مغذی که معمولاً در گوشت و مرغ زیاد است، شود. دمای داخلی آنها باید 160 درجه باشد و بیرون کوفته ها پخته شود. دوباره، کوفته ها پس از اتمام به سمت بالا شناور می شوند. … وقتی کوفته درست می‌کنید، گوشت با آرد سوخاری و تخم‌مرغ ترکیب می‌شود و به مقدار زیاد با ادویه‌ها و سبزی‌ها چاشنی می‌شود تا طعم را افزایش دهد. اگر گوشت چرخ کرده را بپزید، می تواند لطیف تر شود. به محض اینکه قهوه ای شد حتما آن را از روی حرارت بردارید.

طرز تهیه کله گنجشکی با گوشت چرخ کرده

به آرامی به جوش بیاورید و مرتباً هم بزنید تا گوشت جدا بماند. آب را به جوش بیاورید و مرتباً هم بزنید تا گوشت گاو در قطعات کوچک بماند. جوشاندن کوفته ها را شکل می دهد و بهتر می پزند، اما طعم زیادی را از دست خواهید داد! پختن روش بهتری برای پختن آنها خواهد بود. یک صافی روی کاسه خود قرار دهید و محتویات قابلمه را با احتیاط بریزید تا گوشت بریزد و به خودتان آسیب نرسانید.

طرز تهیه کله گنجشکی لای پلو

از سوی دیگر، برگرها وقتی با گوشت گاو چرب درست می‌شوند، خوب کار می‌کنند، زیرا آبدار می‌مانند – هر دو برش به خوبی مرمر هستند. 8 راه آسان برای نرم کردن گوشت سفت و نرم کردن ماهیچه ها. اگر گوشت را خیلی نازک برش دهید، بافت آن از بین می رود. ضخیم کردن بیش از حد پوست باعث خشکی و خشن شدن پوست می شود. این به حفظ رطوبت در حین پخت کمک می کند. حتماً استیک را از عرض آن نازک برش دهید.

حشو کله گنجشکی

افزودن کمی شیر به گوشت گاو طعم آن را غنی تر و خامه تر می کند. با این حال، مانند پنیر، افزودن کمی کره به گوشت باعث آب شدن آن در دهان می شود. این یک راه عالی برای طعم دادن به هر غذایی است.
طرز تهیه کله گنجشکی لای برنج

دیدگاهتان را بنویسید